Michael Weiss nr. 13, 500031 Brasov, Romania

Specialitățile casei

Ți-am pregătit o atmosferă relaxantă cu un decor șic inspriat din nevoia de a te face să te simți cât mai bine la noi, iar pe lângă asta, te invităm să afli mai multe despre specialitățile pe care ți le-am pregătit.

Fondue de brânză a la Vida 

Multă lume evită sa prepare fondue de brânză acasă, deoarece, deși pare foarte simplu, el necesită ceva pricepere, cunoașterea câtorva trucuri, dar și alegerea unor ingrediente potrivite.

Preparatul făcut de noi conține: Brânză Emmentaler, gruyere, vin alb, sare, piper, nucșoară și măiestria chef-ului nostru la care se adaugă pasiunea acestuia pentru gătit.

 

Fondue Bourguignon a la Vida

Acest fel de mâncare se bazează pe principiul fonduei cu carne. În ciuda numelui său, este de origine elvețiană. Carnea este tăiată în prealabil în bucăți de mărimea mușcăturii. Uleiul este încălzit într-un vas așezat în fața oaspeților. Fiecare oaspete își gătește singur bucățile de carne crudă unul câte unul în ulei după care le servește alături de sosurile casei.

Preparatul făcut de noi conține: Carne de porc/ pui, sosuri speciale pregătite în bistro-ul nostru tocmai pentru a-ți oferit o experiență unică.

 

Fondue de ciocolată cu fructe a la Vida

Descris și desertul suprem fondue de ciocolata chiar este un preparat special pentru că are la bază unele dintre cele mai apetisante ingrediente: ciocolata și fructele.

Preparatul făcut de noi conține: ciocolată fondantă, brandy, frișcă lichidă și fructe.