Michael Weiss nr. 13, 500031 Brasov, Romania

Rucsacul de Brașov

Fie că vii în Brașov să ne vizitezi centrul istoric sau pleci de aici pentru a vizita împrejurimile, este important să fii pregătit.  Pregătirea bagajelor poate fi o bătaie mare de cap, așadar ne-am gândit să îți dăm câteva sfaturi de care ai putea să ții cont în momentul în care te decizi să experimentezi orașul și împrejurimile lui.

Pentru început îți recomandăm să stabilești tipul și dimensiunea bagajului. Este important să te gândești că s-ar putea să vrei să cumperi suveniruri și ar fi de bun augur dacă pe lângă cele pe care le consideri esențiale, să mai lași totuși spațiu de rezervă. Așadar, atunci când îți alegi hainele, fă un pic de research pe o aplicație meteo care ar putea să îți facă o idee despre vremea din perioada în care ți-ai planificat călătoria. Pe lângă acest aspect, trebuie să ții cont și de faptul că ai ales să vii la munte și ca oricare alt oraș montan, este mai răcoros indiferent de anotimp și sunt șanse mai mari să plouă. Totuși, chiar dacă ești precaut, ai grijă să nu pici în latura cealaltă, și să aduci cu tine lucruri pe care ai șanse mici să le folosești.

Mai jos îți lăsăm câteva sugestii:

Bluze sau hanorace uşor de comprimat / Pulovere sau jachete / Tricouri / Blugi şi pantaloni casual-sport / Adidaşi, tenişi și încălțăminte de munte / Şosete şi schimburi / Geacă subţire de ploaie / Ochelari de soare/ Eşarfă sau fular subţire/ Obiectele de igienă / Geanta de mână / Medicamente pentru alergii sau medicamente în caz de răceală.

Oricât de scurtă este călătoria, ceea ce vei alege să ai cu tine este important să îți acopere toate nevoile și de asemenea, așa cum am spus și la început, lasă spațiu pentru suveniruri. 

Încheiem prin a-ți recomanda să îți faci un bucket list cu lucruri pe care ai vrea să le experimentezi la noi în oraș, iar dacă ești o fire mai spontană, cu siguranță nu vei fi dezamăgit, pentru că există lucruri pe care le poți face fără să îți faci neapărat un plan. Până la urmă este vacanța ta și este important să o petreci în așa fel, încât să te relaxeze la maxim.